BonJanDesign

Sancions manuals de Google

Sancions manuals de Google, cada cert temps la nostra web està exposada a l’algoritme de Google, alguna cosa que pot afectar molt negativament a la nostra posició en les SERPs (Search Engine Results Page) i per tant, al nostre percentatge de conversió.

Sancions manuals de Google

És important saber que hi ha dos tipus de sancions que Google pot aplicar sobre el nostre lloc web si infringim les seves directrius per a webmasters.

Sanció algorítmica
Les “aranyes” de Google entren en la nostra pàgina per a llegir tota la nostra informació i indexar la pàgina per a poder actualitzar les dades i mostrar-nos en el rànquing. Si la nostra pàgina té contingut duplicat o intenta falsificar els resultats mitjançant enllaços fraudulents per a millorar el rànquing, Google ens sancionarà sense previ avís.

Sanció manual
En teoria porten aquest nom perquè se suposa que les realitza una persona i no l’algoritme de Google, alguna cosa que no és del tot cert. Generalment aquestes sancions es produeixen perquè el nostre lloc web és denunciat (per exemple per la competència) o per haver fet la pagina una mica massa directe per a Google, fent saltar així totes les seves alarmes.