Articles bon jan

Els avantatges de contractar a un dissenyador gràfic professional

Si ets propietari d’un negoci, molts cops penses com fer arribar de forma correcte als clients Els materials de màrqueting són essencials per a comunicar la teva marca i construir una relació amb els clients actuals i potencials. El disseny gràfic de qualitat requereix un professional creatiu capacitat. Un bon dissenyador gràfic sabrà quin és el millor enfocament per a comunicar el teu missatge als clients. Ells sabran qui són els teus competidors, perquè els hauran investigat. I el més important, desenvoluparan dissenys de qualitat utilitzant programari professional perquè els teus materials de màrqueting puguin ser fàcilment impresos. Logotips, targetes de visita, fullets, campanyes de correu directe i anuncis són alguns exemples de materials de màrqueting que ajuden a la gestió de la marca.

 

Contractar a un dissenyador gràfic és millor que tractar de fer malabars amb totes aquestes coses pel teu compte, hi ha avantatges importants alhora contractar a un dissenyador gràfic:

1. Estalviaràs temps.

Quant val el teu temps? Fins i tot si tens les habilitats o el programa necessari per a crear un nou lloc web, fullet o logotip, pots passar mil hores i molts moments frustrants colpejant-te el cap contra la paret, intentant solucionar tots els problemes. Contractant a un dissenyador, normalment pots tenir un projecte acabat en una fracció del temps adequat que et costaria el doble de temps fer-ho tu mateix, tu ja passes molt temps en les teves operacions comercials diàries, també hauries d’estar enfocat en les parts del teu negoci que coneixes millor. Considera quant temps estalviaries si un dissenyador s’encarregués de la part creativa del teu negoci. Pots fer moltes altres coses, la qual cosa això t’ajudarà a tenir més èxit.

Quant val el teu temps? 

Considera quant temps estalviaries
si un dissenyador s’encarregués de
la part creativa del teu negoci.

Inversió en un professional

Al pagar per un bon disseny una vegada,
s’estalvia pagar per un disseny inferior
una vegada i una altra.

2. Estalviaràs diners.

Hi ha moltes formes en què un dissenyador professional pot reduir les teves despeses. Primer, considera l’importància d’un negoci al dissenyar la seva marca des del principi, si no és probable que el teu disseny es queda antiquat al cap de poc temps i has d’anar canviant dissenys – si no més. No obstant això, el bon disseny té longevitat. Al pagar per un bon disseny una vegada, s’estalvia pagar per un disseny inferior una vegada i una altra. Un altre factor a tenir en compte és que un dissenyador professional coneixerà les formes més rentables de dissenyar els seus materials, i ell o ella probablement tindrà suggeriments per a ajudar a mantenir els seus costos d’impressió al mínim.

Fins i tot si tens algun coneixement de disseny, els dissenyadors gràfics poden obtenir millors resultats en la meitat de temps. En contractar a un professional, obténs la inavaluable perspicàcia, coneixement i recomanacions que el dissenyador ha obtingut d’anys d’experiència i això fa estalviar temps i diners. Ja ho han dit molts cops – «obtens el que pagues» – la inversió en un professional donarà els seus fruits a llarg termini.

3. Obtindrás una gestió estratègica de la marca

Un dissenyador gràfic no només fa que una cosa es vegi bé. Hi ha una estratègia específica que s’utilitza per a transmetre el missatge de la manera perfecta. Establir la impressió correcta per als clients és crític per a deixar una impressió duradora, i aquests missatges es transmeten tant a través de les imatges com de les paraules. Un bon disseny troba l’equilibri adequat i la millor manera de compartir el missatge.

Els dissenyadors gràfics poden ajudar-te amb el desenvolupament de la marca a través de projectes en curs. Encara que només necessitis un simple projecte ara, no significa que no necessitarás més en un futur. Com més et comuniquis amb el dissenyador sobre els teus objectius i aspiracions a llarg termini, més et podran ajudar a desenvolupar una estratègia de marca global des del principi. Una marca forta té consistència i és important que totes les peces s’uneixin perquè una sembli una continuació de l’altra. Triar un dissenyador que pugui manejar diferents formes de mitjans de comunicació o que treballi juntament amb altres experts en màrqueting li donarà una transició sense problemes a mesura que creixin les demandes del seu disseny.

Posant confiança

Una peça ben dissenyada i executada correctament
li donarà una imatge més professional

4. La qualitat parla

Amb un Dissenyador gràfic hàbil al teu costat, els clients potencials i actuals veuran que tens gràfics de primera classe, i això es trasllada a la forma en què es veu el seu negoci. Una peça ben dissenyada i executada correctament li donarà una imatge més professional, posant confiança en el mercat objectiu. Els dissenyadors tenen un ull creatiu per a la composició, la perspectiva, la jerarquia, el color i la selecció de fonts que no es pot ensenyar. Els dissenyadors també ajuden amb la qualitat de la impressió i la selecció del paper, que és potser l’element més important per a acabar el teu projecte de disseny professionalment.

5. Obtindràs noves idees.

A vegades pot ser difícil expressar les idees amb paraules, i molt menys amb imatges! Els professionals creatius estan entrenats per a prendre la teva visió i donar-li vida. Un bon dissenyador serà capaç d’incorporar els teus pensaments, i també afegir les seves pròpies idees per a desenvolupar conceptes visuals més forts. No sols pot un dissenyador ajudar-te a realitzar la teva visió, sinó que també sap com reforçar el teu missatge principal i comunicar-ho clarament al teu públic objectiu.

Conceptes visuals més forts

6. Obtindràs noves prespectives.

Potser saps exactament el que vols, potser no, però qualsevol nota que donis, fins i tot unes poques paraules clau, pot portar a un bon dissenyador gràfic cap la direcció correcta. Tenir una perspectiva externa d’algú que ha estudiat i està completament immers en el disseny gràfic i el màrqueting és invaluable. Juntament amb el coneixement expert del teu producte/negoci i el seu coneixement expert en disseny, els resultats de col·laboració seran molt bons. Un bon dissenyador investigarà adequadament el teu negoci i la teva competència per a assegurar-se que tot el que es faci sigui rellevant i elevi la teva marca dins del mercat. Un excel·lent dissenyador prendrà els passos extra i s’encarregarà de tots els detalls del projecte, incloent la redacció i edició, fotografia i il·lustracions personalitzades, i lliurarà un producte acabat d’alta qualitat.

Disseny únic

Una peça ben dissenyada i executada correctament
et donarà una imatge més professional

7. Destacaràs entre la multitud.

Clar, pot tenir la temptació d’anar pel camí fàcil. Però recorda, molts avui en dia tenen accés a gràfics, gratuïts o molt barats. Tenir una marca distintiva és el que eleva el teu negoci per sobre de la competència i es convertirà en part del patrimoni de la teva empresa. També t’assegures de tenir un disseny únic, de manera que mai tindràs problemes de drets d’autor ni et preocuparàs de tenir el mateix disseny d’un competidor. El desenvolupament d’una marca adequada implica un procés molt estratègic. Abans de crear qualsevol peça de màrqueting, un dissenyador treballa primer per a entendre el teu negoci, la teva cultura, el teu públic objectiu i la teva competència. Una vegada que aquestes peces han estat completament investigades, el dissenyador aplicarà el seu coneixement expert en els principis de disseny, proporcions, tendències, comportament de l’usuari i teoria del color. Quan tots aquests elements es combinen el resultat és una peça que reforçarà la teva marca, i per tant treballarà per a construir la lleialtat del client.

Ara pren el teu temps en triar un dissenyador gràfic.
Un dissenyador que no sols respon a les teves preguntes,
sinó que et pregunta sobre el que esperes aconseguir,
és un que es preocupa per la qualitat.

A BonJanDesign, estic prepara’t esperant per a atendre
les teves necessitats de disseny gràfic.
Si potser necessites un logo, un tríptic, un catàleg,
una exposició de fira o més, jo estic apunt!

Gràcies per llegir fins aquí.

Articles bon jan

Disseny web

perquè contractar un dissenyador grafic

Màrqueting

Triptics

Logotip

Serveis web

Disseny web barcelona

Animacio

Animacions

Disseny grafic

Disseny de pagines web

Disseny web a barcelona

Disseny logotip

Dissenyar logo

Disseny grafic barcelona

Dissenyador grafic barcelona

Curs disseny gràfic online

Motion graphics Barcelona

Disseny web Hospitalet de llobregat