Dissenyador gràfic
L'Hospitalet
de llobregat

Necessites disseny gràfic i estàs per Hospitalet?
Amb bonJanDesign pots obtenir el disseny personalitzat perfecte

Disseny i elaboració de material de comunicació

Disseny de logotip perfecte o qualsevol altre tipus de disseny gràfic! Siguin com siguin les necessitats o el pressupost del teu projecte, t’ajudarem a fer-lo realitat.

Que tal com estàs?

Sóc en Jan dissenyador gràfic multidisciplinari ubicat entre pubilla cases i can vidalet, L'Hospitalet de Llobregat. Estic especialitzat en la creació de identitats de marca, el desenvolupament de llocs web, i el disseny de tríptic o díptics impresos. T'ajudaré a comunicar un missatge coherent, a créixer amb força i a prosperar en el teu sector. Treballaré amb tota mena de mitjans, des del disseny imprès tradicional fins a les plataformes digitals, secundats amb estratègies de màrqueting online i offline que ajudaran el teu negoci a créixer.
Transforma la forma en què els teus clients veuen la teva empresa i eleva la teva posició en el mercat. És hora de pensar en gran.

Què puc fer per a tu?

M’encarregaré de totes les tasques de disseny gràfic i desenvolupament web, incloent la creació a mida de llocs web receptius, rebranding, desenvolupament de marques, disseny de logotips i màrqueting. També afegim disciplines digitals contemporànies com a relacions públiques, SEO, Pay Per Clic i remarketing per a un servei complet de màrqueting mix.

Cap treball és massa gran o massa petit, tinc l’experiència i el coneixement per a lliurar el teu projecte creatiu a temps i dins del pressupost, sempre.

He ajudat a empreses, autònoms, pymes, comerciants individuals i organitzacions benèfiques amb la seva identitat de marca, presència en línia i materials de comunicació.

En última instància, crec que es tracta de confiança, i m’esforçaré per portar el teu negoci a on vulguis. He construït i ajudat a moltes empreses durant més de 10 anys en la creació de disseny gràfic que funciona, així que posa’t en contacte a través de 696 198 670 o envia un correu electrònic a info@bonjandesign.com per a veure com podem ajudar la teva empresa a progressar.
 

Pots aconseguir el teu disseny de dos maneres

El procés creatiu del Bon Jan és capaç de fer màgia. Gràcies al treball amb els mitjans creatius globals, puc treballar de manera col·laborativa, convertiré la teva idea en un magnífic disseny. No trobaràs res igual.

Demana un pressupost

Treballem junts

Fés un curs

Pròximament

Apren a fer-ho

No tinguis vergonya

només has de dir hola!

Sigues lliure de posar-te en contacte amb mi.
Sempre estic obert a parlar de nous projectes, idees creatives
o oportunitats de ser part de noves visions.

Necessites ajuda?

En podem parlar


L'Hospitalet de Llobregat
A on?

Carrer Calderón de la Barca, 27, 08906 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

Horari de visites

de 10:00 – 17.00 
de Dilluns – Divendres

Per demanar visita
trucar avanç

Telèfon: 696198670
Email: info@bonjandesign.com

Disseny web

perquè contractar un dissenyador grafic

Màrqueting

Triptics

Logotip

Serveis web

Disseny web barcelona

Animacio

Animacions

Disseny grafic

Disseny de pagines web

Disseny web a barcelona

Disseny logotip

Dissenyar logo

Disseny grafic barcelona

Dissenyador grafic barcelona

Curs disseny gràfic online

Motion graphics Barcelona