M'encanta dissenyar

Hola sóc el Jan, porto des del 2009 treballant en disseny gràfic i web, realment crec que el disseny marca la diferència en:

  • La simplicitat – Moltes vegades la simplicitat és gairebé sempre millor que la complexitat. Fer un disseny que no es vegi complicat costa més del què sembla.
  • Forma i funció – Un bon disseny és més de que com es veu una cosa, és també com funciona en el món real.
  • Disseny per a la gent – Els usuaris ho són tot. Crear dissenys que siguin una delícia per a la gent.
  • Pensament sistemàtic – Usar les eines i tècniques del pensament sistemàtic per a entendre com cada component del disseny contribueix als objectius i la visió del negoci que hi ha darrere.

Com treballo

Rapidesa

Molts clients vénen amb problemes de temps. Si necessites que el teu disseny o pàgina web estigui fet ràpidament i eficaçment, puc ajudar. He arribat a fer pàgines en només 4 dies des del contacte inicial.

Bons preus

Pots comptar amb mi per obtenir un bon preu just. Si tens un pressupost establert per al teu projecte, treballaré amb tu per a treure el màxim profit dels teus diners. O et cotitzaré una gamma d'opcions i podràs triar la que millor s'adapti a tu.

Creativitat

La creativitat i el bon disseny signifiquen alguna cosa més a fer que les coses es vegin bé (encara que això és important!). També es tracta de crear una reacció emocional en els usuaris que els faci voler actuar.

Atenció al detall

A qui l'importa si aquesta imatge està desalineada 1 píxel a l'esquerra? A mi! Quan creo un disseny, presto una atenció implacable als detalls perquè tot s'alineï i es vegi bé en tots els dispositius. Només construeixo coses que m'enorgulleixo de mostrar als altres.

Escoltar

He après que quan escolto primer, i parlo després, les coses van molt ,millor. Al llarg d'un projecte, des de les etapes de planificació fins al llançament, escolto la visió i els comentaris del client. Només sóc feliç quan sé que tu ets feliç.

Comunicació

La bona comunicació és essencial per a qualsevol projecte, i el meu estil és tan sensible com directe. Una de les meves especialitats és prendre temes complicats i desglossar-los de manera que sigui fàcil d'entendre per als meus clients.

Solucions Digitals
Impulsa el teu èxit

L’home s’omple de béns del fruit de la seva boca, i li retorna el rendiment de les seves mans. – Proverbis 12

Disseny web

perquè contractar un dissenyador grafic

Màrqueting

Triptics

Logotip

Serveis web

Disseny web barcelona

Animacio

Animacions

Disseny grafic

Disseny de pagines web

Disseny web a barcelona

Disseny logotip

Dissenyar logo

Disseny grafic barcelona

Dissenyador grafic barcelona

Curs disseny gràfic online

Motion graphics Barcelona

Disseny web Hospitalet de llobregat